Vedentaustantie 874 35240 RISTAKALLIO 040 845 5370

Rekolan tila

En modern lantgård i tavastländsk lantmiljö

Vindskydd, rökbastu och fågeltorn ger trivsel i Orivesi

Förutom våra exklusiva stugor har vår lantgård också många extra aktiviteter. I närheten av vår lantgård finns bl.a. ett stort vindskydd, en traditionell rökbastu och ett avstressande fågeltorn.


Vintertid lämpar sig den närmaste terrängen för såväl skidåkning som körning med motorkälke medan bärplockning och svampplockning är mer populära tidsfördriv på hösten. Man kan också mycket väl göra strövtåg, bada och fiska!


Bekanta dig med våra aktiviteter och fråga mer!


Vindskyddet

Alldeles i närheten av vår lantgård finns ett vindskydd där du kan tillbringa trevliga stunder året runt. Även ett större gäng ryms bekvämt och trivsamt att sitta kring vindskyddet!


Vindskyddet ligger nära, även barnen orkar gå dit. Här kan du grilla korv och koka dig kaffe.


Bilder av vindskyddet

Rökbastu

När du vill uppleva en genuin atmosfär av landsbygdsturism, hyr vår rökbastu och gårdsområdet omkring den! Rejäla bad som slängs i rökbastun garanterar att kroppen och sinnet slappnar av.


Nära rökbastun finns också en mindre bod, Kutuaitta, som lämpar sig perfekt som nattlogi för par.

Bilder av rökbastun

Baren Porobaari

I anslutning till vår lantgård finns också en specialitet: Baren Porobaari! I baren som byggts i en gammal jordkällare kan du njuta av helt nya slags upplevelser i ljuset av tända ljus. Baren rymmer tio personer samtidigt.


Bilder av Porobaari

Fågeltornet

Om du är intresserad av fågelskådning, har vi också ett alternativ för sådant i närheten av lantgården. Fågeltornet ligger ett kort stycke med roddbåt uppe i en vik, men du kan också gå dit längs stranden.


Det lönar sig att gå till fågeltornet när du bara vill titta och koppla av.

Bilder av fågeltornet

Övriga alternativ

I närheten av vår lantgård finns också: