Vedentaustantie 874 35240 RISTAKALLIO 040 845 5370

Rekolan tila

Nykyaikainen tila hämäläisessä maalaismiljöössä

Laavu, savusauna ja lintutorni viihdyttävät Orivedellä

Laadukkaiden mökkiemme lisäksi tilaltamme löytyy myös paljon oheistoimintaa. Tilamme läheltä löytyvät mm. suurikokoinen laavu, perinteinen savusauna ja rauhoittava lintutorni.


Talvisin lähimaasto sopii sekä hiihtämiseen että moottorikelkkailuun, kun taas syksymmällä marjastus ja sienestys ovat suosittua ajanvietettä. Myös patikointi, uinti ja kalastus onnistuvat!


Tutustu siis oheistoimintaamme ja kysy lisää!


Laavu

Aivan tilamme läheisyydessä on laavu, jossa on mukava viettää aikaa vuoden ympäri. Laavun ympärille mahtuu mukavasti istumaan vaikkapa isompikin porukka!


Laavu on lähellä, sinne jaksaa lapsetkin kävellä. Makkarat paistuu ja kahvi kiehuu.


Kuvia laavuista

Savusauna

Kun haluat päästä todellisen maalaismatkailun tunnelmaan, vuokraa savusaunamme pihapiireineen! Kunnon löylyt savusaunassa takaavat kehon ja mielen rentoutumisen.


Savusaunan läheltä löytyy myös pienempi Kutuaitta, joka sopii täydellisesti pariskuntien yöpymispaikaksi.

Kuvia savusaunasta

Porobaari

Tilamme yhteydestä löytyy myös erikoisuus: Porobaari! Tässä vanhaan maakellariin rakennetussa baarissa pääset nauttimaan aivan uudenlaisia elämyksiä kynttilänvalossa. Baariin mahtuu kerralla 10 henkilöä.


Kuvia Porobaarista

Lintutorni

Jos lintujen bongaus kiinnostaa, siihenkin löytyy vaihtoehto tilamme läheisyydestä. Lintutorni sijaitsee pienen soutumatkan päässä lahden perässä, mutta sinne pääsee myös rantaa pitkin.


Lintutornille kannattaa mennä silloin, kun haluat vain katsella ja rauhoittua.

Kuvia lintutornista

Muut vaihtoehdot

Tilamme läheisyydestä löytyvät myös: